Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19 har Svenska Ishockeyförbundet valt att ställa in all campverksamhet till och med den 30 april.
 
Idag genomförde IIHF sitt councilmöte där den tidigare tillsatta expertgruppen presenterade sin rapport gällande hockey-VM i Belarus. Här kan du läsa informationen från IIHF.
 
Coronapandemin för med sig stora konsekvenser för samhället i stort och även för idrotten. Svenska Ishockeyförbundet tar därför ett långsiktigt ansvar och inför en ny period av korttidspermittering.
 
En ny app ska hjälpa Svenska Ishockeyförbundet att mäta välmående och prestation i domargruppen. ”Människor som mår bra presterar bra”, säger domaransvarige Joel Hansson.
 
Tillsammans med huvudsponsorn Svenska Spel vill Svenska Ishockeyförbundet få fler tjejer att fortsätta spela ishockey. – Vi står enade och målet är tydligt, antalet tjejer som spelar ishockey ska bli fler, säger Anders Wahlström.
 
Svenska Ishockeyförbundets verkställande utskott tog under gårdagen beslut om att pausa seriespel för J20 Nationell och J18 Regional med anledning av ökad smittspridning av covid-19.
 
Svenska Ishockeyförbundet ingår ett partnerskap med sponsringsbyrån Pack Train med start i december 2020.
 
Låt mig mycket prosaiskt meddela en väldigt glad nyhet: att ett extra förbundsmöte på torsdagskvällen bekräftade att avtalet mellan Ishockeyförbundet (SIF) och Svenska Hockeyligan (SHL AB) är förlängt till 2030.
 
SIF och SHL AB har nu tecknat ett förlängt samarbetsavtal till och med säsongen 2029/30 något som idag slutligt godkänts av ett extra förbundsmöte.
 
Under torsdagen tog Svenska Ishockeyförbundet och Finska ishockeyförbundet gemensamt beslutet att ställa in Finnkampen i Malmö, som en försiktighetsåtgärd med anledning av två positiva covid-test i den svenska truppen.
 
Under torsdagen tog Finlands ishockeyförbund och SIF i samråd med finska myndigheter ett gemensamt beslut att ställa in kommande matcher för Team 18 som en försiktighetsåtgärd, med anledning av två positiva covid-test i den svenska truppen.
 
Med anledning av Coronapandemin har Svenska Ishockeyförbundet valt att pausa aktiviteter under hösten. Läs mer nedan.
 
Coronapandemins effekter har slagit hårt mot elitishockeyn i hela Sverige, framför allt när det gäller ekonomin. Idag träffade Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson, tillsammans med ligaordförandena, idrottsminister Amanda Lind.
 

Matchtider och trupper

(2020-10-30 12:30)
Här hittar du trupper och alla sändningstider för landslagens matcher i november
 
Under den senaste veckan har flera regioner infört skärpta restriktioner med anledning av spridningen av covid-19. Här kan du läsa mer om hur ishockeyföreningar i berörda regionerna påverkas av restriktionerna.
 

Stöd FFIK i gräsroten

Klicka på bilden

 

 Stöd FFIK
 genom att handla
 via Sponsorhuset.

 

 

 

 

din-X-logga

 

SISU färglogga mot vit platta (1)

 

 

 

 

Postadress:
Fellingsbro-Frövi IK - Ishockey
Box 33
73271 Fellingsbro

Kontakt:
Tel: 0581620730
E-post: ffik@telia.com

Se all info