Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Inbjudan till fortbildning

(2021-09-20 16:27)
 
Nu är det finalspelsklart i TV-pucken efter att flickornas kvalspel avgjorts i helgen. Här följer en rapport från de tre kvalgrupperna som spelades runtom i landet.
 
Svenska Ishockeyförbundets styrelse har beslutat att återinföra tävlingsbestämmelsen att klubbar som kvalificerat sig för spel i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ska tillhöra ligaorganisationen för respektive serienivå.
 
Svenska Ishockeyförbundet kan idag presentera ytterligare en huvudsponsor i Lidl. Samarbetsavtalet mellan Svenska Ishockeyförbundet och Lidl löper över fem år och kommer att bidra till svensk ishockeys utveckling.
 
I helgen avgjordes kvalet för pojkar till årets TV-pucken. Här är lagen som gick vidare till slutspelet.
 
I november arrangerar Svenska Ishockeyförbundet tillsammans med Rögle BK fyrnationsturnering för J20 i Catena Arena. Det är sista turneringen för Juniorkronorna innan JVM.
 
Precis som efter varje avslutad landslagsturnering har Svenska Ishockeyförbundet genomfört en utvärdering efter hockey-VM i Riga. Både spelare och ledare har fått utvärdera turneringen i sin helhet.
 
Nu kör vi igång hockeysäsongen på riktigt.
 
Under eftermiddagens presskonferens meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten om slopade publikrestriktioner från den 29 september.
 
Svenska Ishockeyförbundets styrelse har beslutat att göra en stor satsning på totalt 30 miljoner kronor för att återstarta ishockeyn. Av dessa går 9,5 miljoner oavkortat till föreningarna.
 
Inför säsongstarten av Tre Kronors Hockeyskola kan SIF konstatera att föreningsengagemanget växer och är större än någonsin. Hela 271 föreningar är anmälda att arrangera hockeyskola för de allra yngsta.
 
 
Tillsammans med Svenska Spel gör Svenska Ishockeyförbundet nu en flick- och damsatsning som bland annat innehåller utökat stöd för Damkronorna, riktat stöd till DamEttan, ett juniorslutspel samt en satsning på målvaktstalanger.
 
Sverige måste börja öppnas upp och lära oss att leva parallellt med pandemin.
 
 

Stöd FFIK i gräsroten

Klicka på bilden

 

 Stöd FFIK
 genom att handla
 via Sponsorhuset.

 

 

 

 

din-X-logga

 

SISU färglogga mot vit platta (1)

 

 

 

 

Postadress:
Fellingsbro-Frövi IK - Ishockey
Box 33
73271 Fellingsbro

Kontakt:
Tel: 0581620730
E-post: ffik@telia.com

Se all info

Följ oss på facebook